Toegangscontrole

Met een slim toegangscontrole systeem kun je regelen wanneer en wie toegang krijgt tot een bepaalde ruimte. Zo houd je ongewenst bezoek gemakkelijk buiten de deur.

Toegangscontrole

Jouw pand moet beveiligd zijn dat is nummer één. Daarnaast wil je zelf kunnen bepalen wie en wanneer er iemand toegang krijgt tot een ruimte. Productiemedewerkers moeten bijvoorbeeld ’s avonds en ’s nachts toegang krijgen tot het magazijn en het kantoor moet overdag open zijn voor kantoormedewerkers. Valkenaars Elektrotechniek realiseert daarvoor het juiste toegangscontrolesysteem.

Misschien kunnen we volstaan met een eenvoudig paneel op de centrale toegangsdeur of de fabriekspoort, waarop een code wordt ingetoetst of via kentekenregistratie. Simpel, maar adequaat. Mogelijk vind je een pasjes- of tag-systeem handiger, omdat je daarmee ook de gegevens van de gebruiker registreert. Je wil toch niet het risico lopen dat een sleutel, pasje of tag kwijtraakt, gedupliceerd of in verkeerde handen belandt? Dan is een biometrisch toegangssysteem, dat werkt op basis van een vingerafdruk, een perfecte oplossing!

Vraag offerte op

    DES MOOI WERK