Onze disciplines

Met passie realiseren wij elektrotechnische, communicatie- en beveiligingsinstallaties.

Valkenaars Elektrotechniek biedt elektrotechnische diensten aan in de breedste zin van het woord. Wij zijn jouw gecertificeerde én vakkundige partner voor onder andere: licht- en krachtinstallaties, (nood)verlichting, lichtregel systemen, domotica, data-netwerken, zorgsystemen, geluidsinstallaties en beveiligingsinstallaties.

Elektrotechniek

Valkenaars Elektrotechniek biedt complete elektrotechnische installaties aan voor bedrijven. Ons vakkundig en betrokken team ontwerpt, installeert en onderhoudt elektronische installaties voor de meest uiteenlopende sectoren. Dit doen wij met passie en plezier.
E-installaties
verlichting
domotica/smart living
duurzame energie

Communicatietechniek

Met behulp van state-of-the-art toepassingen zorgen wij voor een optimaal en bedrijfszeker netwerk. Dit kan zowel bekabeld als draadloos, of een combinatie van beiden. Talloze apparaten op het gebied van verlichting, beveiliging en duurzame energie, worden met dit netwerk verbonden.
Datanetwerken
deurcommunicatie
zorgtechnologie
systeem integratie

beveiligingstechniek

Op het gebied van beveiligingstechniek gelden steeds strengere wet- en regelgevingen. Valkenaars Elektrotechniek voorziet je van basic tot high-end oplossingen.
brandmeld/ontruiming
inbraakbeveiliging
toegangscontrole
camerabewaking

    DES MOOI WERK