Over Valkenaars

Met een vakkundig en betrokken team van erkende installateurs ontwerpen, installeren én onderhouden wij elektrotechnische-, communicatie- en beveiligingsinstallaties voor uiteenlopende sectoren.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Valkenaars Elektrotechniek ontwerpt, installeert en onderhoudt complete elektrotechnische installaties. Met een flinke dosis kennis en motivatie staan onze experts dagelijks voor jou klaar!

Valkenaars Elektrotechniek is 70 jaar geleden begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde partner en full service installatiebureau. Korte lijnen en persoonlijke contact maakt ons uniek. Met passie voor het vak werken we samen aan diverse projecten op het gebied van: wonen, werken, winkelen, distributie, leren en recreëren. Dit maakt ons werk uitdagend en vereist nodige kennis. Onze medewerkers weten altijd op een innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. En daar zijn wij trots op!

Valkenaars Elektrotechniek werkt op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Wij willen het beste voor de klant én milieu.

Wij zijn een onderdeel van DES Group, de moedermaatschappij van eveneens Verheggen ElektrotechniekDES Service & Onderhoud, DES Beveiligingstechniek, NVO Verdelerbouw, DES Retailtechniek, JWR Elektrotechniek en Regio Service.

 

Waar wij voor staan

DES-kundig
Het team van Valkenaars Elektrotechniek bestaat uit opgeleid, vakkundig én gemotiveerd personeel. Onze mensen verstaan het vak. Door ruime ervaring en vakmanschap lukt het ons om keer op keer de beoogde resultaten te halen. Wij werken enkel met gedreven professionals die plezier en voldoening halen uit het vak en de bijbehorende werkzaamheden. Dat zie en merk je.

 

Betrouwbaar
Betrouwbaarheid staat hoog in ons vandaal. Afspraak is afspraak en wij doen wat we beloven. Wij kiezen de beste systemen en componenten wat de betrouwbaarheid van onze installaties ten goede komt. Door het toepassen van proven technology bieden wij hoogwaardig kwalitatieve systemen.

 

Passie
Onze mensen hebben passie voor het vak. Dat vertaald zich in het vakmanschap waarmee wij elektrotechnische problemen oplossen en merk je aan de betrokkenheid. Onze experts weten altijd op een creatieve en innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Het volgen en geven van trainingen zorgt voor een persoonlijke groei en houdt ons scherp .

 

Samen
Bij Valkenaars Elektrotechniek staan we voor elkaar klaar. Zowel de binnen- als buitendienst werkt met elkaar samen en heeft elkaar nodig om tot de beste oplossing te komen. Wij zijn een hecht team, dat is bevorderlijk voor de werksfeer en voor het resultaat.

 

Dynamisch
Valkenaars Elektrotechniek is dynamisch in de breedste zin van het woord. De nieuwste technieken maken wij eigen en door ons complete team kunnen we ook op- en afschalen in capaciteit. Wij bieden diversiteit én kennis binnen alle disciplines!

 

    DES MOOI WERK