Suytkade – te Helmond

30 april 2021

Oplevering Suytkade!

33 appartementen en 5 studio’s op Suytkade te Helmond zijn afgelopen week opgeleverd. Het andere blok is over ongeveer 6 weken klaar! Onze monteurs hebben de twee blokken voorzien van alle elektrotechnische installaties. ⚡⚡

Suytkade in Helmond is een bruisende centrumwijk in wording. Het bijzondere is de speciale mix. Je kunt er wonen, werken, naar school gaan of lekker uitgaan of ontspannen. Suytkade is voor mensen die wel houden van een beetje actie en dynamiek: wonen, werken, scholing en vrije tijdsbesteding.

Op Suytkade hebben alle woongebouwen een eigen naam. De appartementenblokken van Woonbedrijf gaan Spinnerswal en Weversdok heten. De namen verwijzen naar de textielindustrie die hier vroeger zat en de haven en scheepvaart in Helmond. De woningen zijn verdeeld over 2 gebouwen met ieder 38 sociale huurappartementen. De gebouwen komen aan beide uiteinden van het halfronde Palladio-complex en naast de Motte, de heuvel in het midden van de wijk. Het ene gebouw komt op de kruising van de Suytboulevard met de Frontonstraat, het andere bij de Kanaalboulevard en de Timpaanstraat. De architectuur past bij de andere gebouwen op Suytkade.
 
#Spinnerswal #Weversdoek #Suytkade #Elektrotechniek #Valkenaars #Budel
Woningbouw Nieuwbouw

Meer informatie?

Contact

    DES MOOI WERK